Hinnat

 

Vastaanotto
 Etäyhteys
 Puhelumahdollisuus


Jyväskylässä otan vastaan asiakkaita keskustassa Vapaudenkadun toimitiloissani sekä Terapiatalo Nosteen toimipisteessä Yliopistonkadulla. Vastaanotto myös suojatulla Minduun etävideoyhteydellä tai puhelimitse minne päin tahansa ja Nosteen kautta Nosteen etäyhteyttä käyttäen kaikkialle. Helsingin suunnan etäasiakkaille livetapaamiset aina mahdollisia koulutuspäivieni yhteydessä, jos vain aikataulujen puolesta saadaan onnistumaan.

Aloitan syyskuussa 2022 vastaanoton myös Helsingin Eerikinkadulla Nosteen toimipisteessä to-pe, vapaita aikoja löydät:
https://terapiatalonoste.fi/ajanvaraus/?employee_from_link=371 


Ajanvaraukset Jyväskylän Vapaudenkadulle/etävastaanotolle lyhyt- ja kertaterapiaan joko suoraan yhteyttä ottamalla sähköpostitse: maarit@pietimaa.fi
tai puhelimitse: 040 17 525 17 (txt). Psykoterapeuttikoulutukseeni liittyvät vapaat ajat on varattavissa suoraan Minduun ajanvarauksen kautta, jossa tarjolla on vain uudet aloitusajat (jatkokäynnit sovin aina henkilökohtaisesti):

https://minduu.fi/fi/profiili/maarit_pietilainen

Terapiatalo Nosteen kautta varattavissa olevat ajat löydät:
https://terapiatalonoste.fi/ajanvaraus/?employee_from_link=371

Nosteen kautta aikaa varatessa katsothan hinnoittelun ja tiedot laskutuksesta Nosteen-sivuilta.

Sovin asiakkaan kanssa seuraavan ajan aina käynnin yhteydessä, jolloin on mahdollista esittää toiveita käynnin ajankohdasta - aikataulut joustavat ihan sinun elämäsi ehdoilla.

Mikäli olet sopinut vastaanotosta Jyväskylään ja tunnet olosi yhtään kipeäksi, mutta olosi on kuitenkin sellainen, että normaalisti ilman koronavarotoimia jaksaisit tulla vastaanotolle, ilmoitathan asiasta, jolloin järjestän vastaanoton etäyhteydellä (video tai puhelu) lyhyelläkin varoitusajalla.

 I also work in English.


Maksu- ja peruutuskäytännöt


Vapaudenkadun vastaanottokäynneistä saat laskun käynnistäsi jälkikäteen Holvin kautta suoraan sähköpostiisi. Mikäli olet estynyt tulemaan varatulle ajalle, peruthan tai siirräthän ajan viimeistään 24h ennen vastaanottoaikaa. Alle 24h ennen varattua aikaa tehdyistä peruutuksista veloitetaan täysi vastaanottomaksu, poikkeuksena sellaiset äkilliset sairastumiset, jotka estävät myös etävastaanotolle tulemisen - peruutus kuluitta tuolloin sairastodistusta vastaan. Huomioithan, että lievissä, ei lääkärissä käyntiä vaativissa äkillisissä sairastumisissa vastaanottoaika vaihdetaan etävastaanottoajaksi (puhelu tai video) tai vaihtoehtoisesti asiakas voi perua koko käynnin huomioiden, että käynnistä menee tuolloin täysi vastaanottomaksu mikäli peruutus tehdään alle 24h varatusta ajasta. Varatulle, peruuttamattomalle ajalle saapumatta jättämisestä menee aina täysi käyntimaksu. 

Jos sinulla on vaikeuksia maksaa lasku ajallaan, keskustelethan siitä kanssani, niin mietitään yhdessä ratkaisua. Jos laskun jättää kokonaan maksamatta tai maksaa toistuvasti laskunsa eräpäivän jälkeen, katson että ei ole psykoterapiaprosessia edistävää, eikä myöskään eettisesti oikein sinua kohtaan jatkaa terapiasuhdetta, jos se aiheuttaa taloudellista ahdinkoa sinulle vaikuttaen siten osaltaan hyvinvointiasi heikentävästi. Uutta vastaanottoaikaa ei ole mahdollista varata/pitää, jos on aiemmista käynneistä jo erääntyneitä laskuja. Maksamattomat laskut siirtyvät perintään.

Huomioithan, että varaamalla varsinaisen vastaanottoajan hyväksyt edellä mainitut käytänteet.

Huomioithan myös, että psykoterapeuttikoulutukseen liittyvästä terapiasta ei ole mahdollista saada KELA-korvausta. Tulen tarjoamaan KELA-terapiaa valmistuttuani 2024.

Nosteen kautta varattujen aikojen laskutus Nosteen laskutuskäytänteiden mukaisesti.

Muut käytänteet


Otan asiakkaita koulutukseeni liittyvään terapiaan, lyhytterapiaan sekä kertaterapiaan. 

Minduussa on tarjolla eri pituisia vastaanottoaikoja koulutukseeni liittyvään terapiaan (45min, 60min, 90min) sekä lisäksi kertaterapia-aikoja. Lyhytterapia-ajanvaraus Vapaudenkadulle vain yhteydenoton kautta. Nosteen kautta lyhytterapiaan on mahdollista varata aika myös nettiajanvarauksen kautta.

Otan asiakkaita koulutukseeni liittyvään terapiaan vain rajoitetusti. Koulutukseen liittyvässä terapiassa on aina ensin tutustumiskäynti, jossa yhdessä mietimme, aloitammeko terapiasuhteen.

Siirryin elokuusta 2022 alkaen tarjoamaan terapiavastaanottoa kokoaikaisesti, joten tällä hetkellä pystyn ottamaan uusia asiakkaita.

Lyhytterapiaan ja kertaterapiaan aikoja on enemmän. Huomioithan kertaterapia-aikaa varatessasi, että kertaterapiassa käyntejä on vain yksi ja tarvittaessa 1-2 seurantakäyntiä.

 

Ratkaisukeskeinen psykoterapiakoulutukseen liittyvä terapiavastaanotto


Vapaudenkadun vastaanoton hinnat koulutukseni ajan
:
 

yksilötapaaminen 65e/45min
yksilötapaaminen 80e/60min
yksilötapaaminen 115e/90min 

Tutustumiskerta edellä mainituin hinnoin.
 

parit/perhetapaaminen 75min Kysy hintaa!

parit/perhetapaaminen 90min Kysy hintaa!


Kertaterapia


Tarjoan kertaterapiaa, jossa käyntejä on vain yksi sekä tarvittaessa 1-2 seurantakäyntiä.
 

Hinnat Vapaudenkadulla:

Kertaterapia 135e/90min
 

Huom! Otan asiakkaita jatkossa vastaan myös Terapiatalo Nosteen kautta. Nosteen kautta aikaa varatessa katso hinnoittelu ja tiedot laskutuksesta Nosteen-sivuilta.

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia


Tarjoan ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa IASTI-sertifioituna lyhytterapeuttina

Hinnat Vapaudenkadulla:

Yksilötapaaminen 80e/45min 
Yksilötapaaminen 95e/60min
Yksilötapaaminen 130e/90min 


Parit/perhetapaaminen 75min Kysy hintaa! 

Parit/perhetapaaminen 90min Kysy hintaa!
 

Huom! Otan asiakkaita jatkossa vastaan myös Terapiatalo Nosteen kautta. Nosteen kautta aikaa varatessa katso hinnoittelu ja tiedot laskutuksesta Nosteen-sivuilta.

Reteaming-valmennus TULOSSA 2022


Yksilötapaaminen 3 x 45min Tulossa!

Ryhmät Pyydä tarjous!

 

Näin helppoa on Minduun etävastaanoton käyttäminen:

  1. Varaa käyntiaika joko Minduun ajanvarauskalenterista tai suoraan minulta yhteydenotolla - mainitse tulevasi etäyhteydellä vastaanotolle.
  2. Saat vahvistuksen varaukselle ja tiedot etävastaanoton ajankohdasta suoraan sähköpostiisi.
  3. Vastaanottopäivänä saat tuntia ennen varaamaasi aikaa linkin sähköpostiisi, jota klikkaamalla pääset suoraan vastaanotolle joko tietokoneen selaimella tai kännykällä, mitään erillisiä ohjelmia ei tarvitse asentaa, annat vain ohjelmalle luvan kameran ja mikrofonin käyttöön, jos ne eivät automaattisesti mene päälle.
  4. Etävastaanotto toimii tavallisen vastaanoton tavoin eli kaikki keskustelut ovat täysin luottamuksellisia. Minduun videoyhteys on virallisesti hyväksytty etäterapiakäyttöön. Keskustelu/video ei tallennu minnekään ja se mitä käynnin aikana puhutaan jää täysin sinun ja minun väliseksi.
  5. Voit tulla vastaanotolle juuri sellaisena kuin olet mistä päin Suomea tahansa. Tervetuloa ❤️