Hinnat


Vastaanotto/etäyhteys

Jyväskylässä otan vastaan asiakkaita keskustassa Vapaudenkadun toimitiloissani sekä Terapiatalo Nosteen toimipisteessä Yliopistonkadulla.

Vastaanottoa myös suojatuilla terapiakäyttöön tarkoitetuilla etävideoyhteyksillä (Minduun ja Nosteen etäyhteyksien kautta).

Helsingissä vastaanotan asiakkaita Nosteen Eerikinkadun toimipisteessä tai Vapaudenkadun etäasiakkaita sovitussa paikassa keskustan alueella. Huomioithan, että Nosteen Helsingin tapaamiset saattavat toisinaan järjestyä vain etäyhteydellä.

Vapaat aikani Nosteelle löydät:
https://terapiatalonoste.fi/ajanvaraus/?employee_from_link=371

Ajanvaraukset Jyväskylän Vapaudenkadulle/etävastaanotolle joko sähköpostitse: maarit@pietimaa.fi
tai tekstiviestitse: 040 17 525 17. (Puheluihin en valitettavasti pysty/ehdi vastaamaan/soittamaan takaisin.)

Voit myös katsoa Minduun ajanvarauksen kautta mahdollisia vapaita aikoja Vapaudenkadulle:

https://minduu.fi/fi/profiili/maarit_pietilainen

Sovin asiakkaan kanssa seuraavan ajan aina käynnin yhteydessä, jolloin on mahdollista esittää toiveita käynnin ajankohdasta - aikataulut joustavat ihan sinun elämäsi ehdoilla.

 I also work in English. Please contact for more information.

Maksu- ja peruutuskäytännöt

Vapaudenkadun vastaanottokäynneistä saat laskun käynnistäsi jälkikäteen Holvin kautta suoraan sähköpostiisi. Mikäli olet estynyt tulemaan varatulle ajalle, peruthan tai siirräthän ajan viimeistään 24h ennen vastaanottoaikaa. Alle 24h ennen varattua aikaa tehdyistä peruutuksista veloitetaan täysi vastaanottomaksu, poikkeuksena sellaiset äkilliset sairastumiset, jotka estävät myös etävastaanotolle tulemisen - peruutus kuluitta tuolloin sairastodistusta vastaan. Huomioithan, että lievissä, ei lääkärissä käyntiä vaativissa äkillisissä sairastumisissa vastaanottoaika vaihdetaan etävastaanottoajaksi (puhelu tai video) tai vaihtoehtoisesti asiakas voi perua koko käynnin huomioiden, että käynnistä menee tuolloin täysi vastaanottomaksu mikäli peruutus tehdään alle 24h varatusta ajasta. Varatulle, peruuttamattomalle ajalle saapumatta jättämisestä menee aina täysi käyntimaksu. 

Jos sinulla on vaikeuksia maksaa lasku ajallaan, keskustelethan siitä kanssani, niin mietitään yhdessä ratkaisua. Jos laskun jättää kokonaan maksamatta tai maksaa toistuvasti laskunsa eräpäivän jälkeen, katson että ei ole psykoterapiaprosessia edistävää, eikä myöskään eettisesti oikein sinua kohtaan jatkaa terapiasuhdetta, jos se aiheuttaa taloudellista ahdinkoa sinulle vaikuttaen siten osaltaan hyvinvointiasi heikentävästi. Uutta vastaanottoaikaa ei ole mahdollista varata/pitää, jos on aiemmista käynneistä jo erääntyneitä laskuja. Maksamattomat laskut siirtyvät perintään.

Huomioithan, että varaamalla varsinaisen vastaanottoajan hyväksyt edellä mainitut käytänteet.

Huomioithan myös, että psykoterapeuttikoulutukseen liittyvästä terapiasta ei ole mahdollista saada KELA-korvausta. Tulen tarjoamaan KELA-terapiaa valmistuessani psykoterapeutiksi 5/2024.

Nosteen kautta varattujen aikojen laskutus Nosteen laskutuskäytänteiden mukaisesti.

Muut käytänteet

Otan asiakkaita koulutukseeni liittyvään terapiaan vain rajoitetusti. Koulutukseen liittyvässä terapiassa on aina ensin tutustumiskäynti, jossa yhdessä mietimme, aloitammeko terapiasuhteen.


Ratkaisukeskeiseen psykoterapia-koulutukseen liittyvä terapiavastaanotto


Vapaudenkadun vastaanoton hinnat koulutukseni ajan
:
 

yksilötapaaminen 45min - 70€
yksilötapaaminen 60min - 85€
yksilötapaaminen 90min - 120€

pari/perhetapaaminen 90min - 160€

Tutustumiskerta edellä mainituin hinnoin.

lyhytterapia, yksilötapaaminen 45min - 80€
lyhytterapia, yksilötapaaminen 60min - 95€
lyhytterapia, yksiötapaaminen 90min - 130€

lyhytterapia, pari/perhetapaaminen 90min - 180€

käynti kerrallaan -tapaaminen 60min - 100€
käynti kerrallaan -tapaaminen 90min - 135€

Huom! Otan asiakkaita vastaan myös Terapiatalo Nosteen kautta. Nosteen kautta aikaa varatessa katso hinnoittelu ja tiedot laskutuksesta Nosteen-sivuilta.

Reteaming -valmennus ja koulutus/luentopyynnöt - ota yhteyttä.

Näin helppoa on Minduun etävastaanoton käyttäminen:

  1. Varaa käyntiaika joko Minduun ajanvarauskalenterista tai suoraan minulta yhteydenotolla - mainitse tulevasi etäyhteydellä vastaanotolle.
  2. Saat vahvistuksen varaukselle ja tiedot etävastaanoton ajankohdasta suoraan sähköpostiisi.
  3. Vastaanottopäivänä saat tuntia ennen varaamaasi aikaa linkin sähköpostiisi, jota klikkaamalla pääset suoraan vastaanotolle joko tietokoneen selaimella tai kännykällä, mitään erillisiä ohjelmia ei tarvitse asentaa, annat vain ohjelmalle luvan kameran ja mikrofonin käyttöön, jos ne eivät automaattisesti mene päälle.
  4. Etävastaanotto toimii tavallisen vastaanoton tavoin eli kaikki keskustelut ovat täysin luottamuksellisia. Minduun videoyhteys on virallisesti hyväksytty etäterapiakäyttöön. Keskustelu/video ei tallennu minnekään ja se mitä käynnin aikana puhutaan jää täysin sinun ja minun väliseksi.
  5. Voit tulla vastaanotolle juuri sellaisena kuin olet mistä päin tahansa. Tervetuloa.