Hinnat

 

Etäyhteys
Puhelumahdollisuus
Vastaanotto 

Palvelut suojatulla, virallisesti hyväksytyllä Minduun etävideoyhteydellä tai puhelimitse koko Suomen alueelle.

Jyväskylässä otan asiakkaita vastaan keskustassa Vapaudenkadun toimitiloissani. Tapaamiset ajankohtaisia koronaohjeita noudattaen.

Helsingissä tapaamiset mahdollisia koulutuspäivieni yhteydessä, kunhan koronatilanne normalisoituu.

Ajanvaraukset niin Jyväskylän Vapaudenkadulle kuin etävastaanotolle joko suoraan yhteyttä ottamalla sähköpostitse: maarit@pietimaa.fi
tai puhelimitse: 040 17 525 17 (txt tai jätä soittopyyntö) tai Minduun ajanvarauksen kautta:
https://minduu.fi/fi/profiili/maarit_pietilainen

Otan asiakkaita 24.11.2021 alkaen vastaan myös Terapiatalo Nosteen kautta Jyväskylän toimipisteessä Yliopistonkadulla sekä etäyhteydellä. Nosteen vapaat ajat löydät:
https://terapiatalonoste.fi/ajanvaraus/?employee_from_link=371

Nosteen kautta aikaa varatessa katso hinnoittelu ja tiedot laskutuksesta Nosteen-sivuilta.

Minduussa on joitain aikoja tarjolla, mutta kannattaa kysellä ajankohtaista tilannetta sähköpostitse. Minduuseen laitan tarjolle aikoja sitä mukaan kun sovin ensin nykyisille asiakkailleni sopivat käyntiajat. Sovin asiakkaan kanssa seuraavan ajan aina käynnin yhteydessä, jolloin on mahdollista esittää toiveita ajankohdasta mikä sopii oman elämän aikatauluihin parhaiten. Otan asiakkaita myös suoran yhteydenoton kautta

Mikäli olet sopinut vastaanotosta Jyväskylään ja tunnet olosi yhtään kipeäksi, mutta olosi on kuitenkin sellainen, että normaalisti ilman koronavarotoimia jaksaisit tulla vastaanotolle, ilmoitathan asiasta, jolloin järjestän vastaanoton etäyhteydellä (video tai puhelu) lyhyelläkin varoitusajalla.

 I also work in English.

Maksu- ja peruutuskäytännöt

Saat laskun käynnistäsi jälkikäteen Holvin kautta suoraan sähköpostiisi. Mikäli olet estynyt tulemaan varatulle ajalle, peruthan tai siirräthän ajan viimeistään 24h ennen vastaanottoaikaa. Alle 24h ennen varattua aikaa tehdyistä peruutuksista veloitetaan täysi vastaanottomaksu, poikkeuksena sellaiset äkilliset sairastumiset, jotka estävät myös etävastaanotolle tulemisen. Varatulle ajalle saapumatta jättämisestä, ilman etukäteen asiasta ilmoittamista, menee aina täysi käyntimaksu.

Jos sinulla on vaikeuksia maksaa lasku ajallaan, keskustelethan siitä kanssani, niin mietitään yhdessä ratkaisua. Jos laskun jättää kokonaan maksamatta tai maksaa toistuvasti laskunsa eräpäivän jälkeen, katson että ei ole psykoterapiaprosessia edistävää, eikä myöskään eettisesti oikein sinua kohtaan jatkaa terapiasuhdetta, jos se aiheuttaa taloudellista ahdinkoa sinulle vaikuttaen siten osaltaan hyvinvointiasi heikentävästi. Uutta vastaanottoaikaa ei ole mahdollista varata/pitää, jos on aiemmista käynneistä jo erääntyneitä laskuja.

Huomioithan, että varaamalla varsinaisen vastaanottoajan hyväksyt edellä mainitut käytänteet.

Huomioithan myös, että psykoterapeuttikoulutuksessa olevan, psykoterapeuttiopiskelijan antamasta koulutusterapiasta ei ole mahdollista saada KELA-korvausta. Tulen tarjoamaan KELA-terapiaa valmistuttuani.

Huom! Nosteen kautta varattujen aikojen laskutus Nosteen laskutuksen mukaisesti.

Muut käytänteet

En velvoita asiakkaita sitoutumaan tiettyyn käyntimäärään, voit varata vain kertakäynnin tai halutessasi, sovittaessa käydä useamman käynnin. 

Vapaita, sovittavia aikoja minulla on tarjolla opintovapaasta johtuen nyt joustavasti, myös muita aikoja kuin Minduussa esillä olevia. Pidempiin terapiasuhteisiin otan kuitenkin vain rajoitetusti asiakkaita. Ilmoitan aina ajan varanneelle asiakkaalle ennen ensitapaamista, mikäli pitkäaikaiseen työskentelyyn ei juuri nyt ole mahdollisuutta, jolloin asiakkaalle jää vielä mahdollisuus tehdä muutoksia suunnitelmiinsa.

Ratkaisukeskeinen psykoterapiakoulutukseen liittyvä koulutusterapia

Tarjoan alla olevia palveluita. Hintani ovat psykoterapeuttikoulutettavana opiskelijahintoja.


Huom! Otan asiakkaita jatkossa vastaan myös Terapiatalo Nosteen kautta. Nosteen kautta aikaa varatessa katso hinnoittelu ja tiedot laskutuksesta Nosteen-sivuilta.

 

yksilötapaaminen 50e/45min

yksilötapaaminen 100e/90min
 

tutustumiskerta (yksilötapaaminen) 50e/60min 
 

parit/perhetapaaminen 75min
Kysy hintaa!

parit/perhetapaaminen 90min Kysy hintaa!


 

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia


Tarjoan ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa IASTI-sertifioituna lyhytterapeuttina
 

Yksilötapaaminen 70e/45min
Yksilötapaaminen 80e/60min

Yksilötapaaminen 110e/90min

Parit/perhetapaaminen 75min
Kysy hintaa! 

Parit/perhetapaaminen 90min Kysy hintaa!
 

Huom! Otan asiakkaita jatkossa vastaan myös Terapiatalo Nosteen kautta. Nosteen kautta aikaa varatessa katso hinnoittelu ja tiedot laskutuksesta Nosteen-sivuilta.


Jos et ole varma, varaisitko ajan koulutusterapiaan vai riittäisikö jo lyhytterapia sinulle, ota yhteyttä niin mietitään yhdessä. 

Reteaming-valmennus TULOSSA 2022


Yksilötapaaminen 3 x 45min Tulossa!

Ryhmät Pyydä tarjous!

 

Näin helppoa on Minduun etävastaanoton käyttäminen:

  1. Varaa käyntiaika joko Minduun ajanvarauskalenterista tai suoraan minulta yhteydenotolla - mainitse tulevasi etäyhteydellä vastaanotolle.
  2. Saat vahvistuksen varaukselle ja tiedot etävastaanoton ajankohdasta suoraan sähköpostiisi.
  3. Vastaanottopäivänä saat tuntia ennen varaamaasi aikaa linkin sähköpostiisi, jota klikkaamalla pääset suoraan vastaanotolle joko tietokoneen selaimella tai kännykällä, mitään erillisiä ohjelmia ei tarvitse asentaa, annat vain ohjelmalle luvan kameran ja mikrofonin käyttöön, jos ne eivät automaattisesti mene päälle.
  4. Etävastaanotto toimii tavallisen vastaanoton tavoin eli kaikki keskustelut ovat täysin luottamuksellisia. Minduun videoyhteys on virallisesti hyväksytty etäterapiakäyttöön. Keskustelu/video ei tallennu minnekään ja se mitä käynnin aikana puhutaan jää täysin sinun ja minun väliseksi.
  5. Voit tulla vastaanotolle juuri sellaisena kuin olet mistä päin Suomea tahansa. Tervetuloa ❤️