Hinnat

 

Etäyhteys
Puhelumahdollisuus
Vastaanotto 

Jyväskylässä otan asiakkaita vastaan keskustassa Vapaudenkadun toimitiloissani sekä Terapiatalo Nosteen Jyväskylän toimipisteessä Yliopistonkadulla. Tapaamiset ajankohtaisia koronaohjeita noudattaen.

Vastaanottoa myös suojatulla, virallisesti hyväksytyllä Minduun etävideoyhteydellä tai puhelimitse koko Suomen alueelle.

Helsingissä tapaamiset mahdollisia koulutuspäivieni yhteydessä, kunhan koronatilanne normalisoituu.

Ajanvaraukset Jyväskylän Vapaudenkadulle/etävastaanotolle joko suoraan yhteyttä ottamalla sähköpostitse: maarit@pietimaa.fi
tai puhelimitse: 040 17 525 17 (txt tai jätä soittopyyntö) tai Minduun ajanvarauksen kautta:
https://minduu.fi/fi/profiili/maarit_pietilainen

Otan asiakkaita vastaan myös Terapiatalo Nosteen kautta Jyväskylän toimipisteessä Yliopistonkadulla/etäyhteydellä. Nosteen kautta varattavissa olevat ajat löydät:
https://terapiatalonoste.fi/ajanvaraus/?employee_from_link=371

Nosteen kautta aikaa varatessa katsothan hinnoittelun ja tiedot laskutuksesta Nosteen-sivuilta.

Minduussa on joitain aikoja tarjolla, mutta kannattaa kysellä ajankohtaista tilannetta sähköpostitse. Minduuseen laitan tarjolle aikoja sitä mukaan kun sovin ensin nykyisille asiakkailleni sopivat käyntiajat. Sovin asiakkaan kanssa seuraavan ajan aina käynnin yhteydessä, jolloin on mahdollista esittää toiveita ajankohdasta mikä sopii oman elämän aikatauluihin parhaiten. Otan asiakkaita myös suoran yhteydenoton kautta

Mikäli olet sopinut vastaanotosta Jyväskylään ja tunnet olosi yhtään kipeäksi, mutta olosi on kuitenkin sellainen, että normaalisti ilman koronavarotoimia jaksaisit tulla vastaanotolle, ilmoitathan asiasta, jolloin järjestän vastaanoton etäyhteydellä (video tai puhelu) lyhyelläkin varoitusajalla.

 I also work in English.

Maksu- ja peruutuskäytännöt

Vapaudenkadun vastaanottokäynneistä saat laskun käynnistäsi jälkikäteen Holvin kautta suoraan sähköpostiisi. Mikäli olet estynyt tulemaan varatulle ajalle, peruthan tai siirräthän ajan viimeistään 24h ennen vastaanottoaikaa. Alle 24h ennen varattua aikaa tehdyistä peruutuksista veloitetaan täysi vastaanottomaksu, poikkeuksena sellaiset äkilliset sairastumiset, jotka estävät myös etävastaanotolle tulemisen. Huomioithan, että lievissä, ei lääkärissä käyntiä vaativissa äkillisissä sairastumisissa vastaanottoaika vaihdetaan etävastaanottoajaksi (puhelu tai video) tai vaihtoehtoisesti asiakas voi perua koko käynnin huomioiden, että käynnistä menee tuolloin täysi vastaanottomaksu mikäli peruutus tehdään alle 24h varatusta ajasta. Varatulle ajalle saapumatta jättämisestä, ilman etukäteen asiasta ilmoittamista, menee aina täysi käyntimaksu.

Jos sinulla on vaikeuksia maksaa lasku ajallaan, keskustelethan siitä kanssani, niin mietitään yhdessä ratkaisua. Jos laskun jättää kokonaan maksamatta tai maksaa toistuvasti laskunsa eräpäivän jälkeen, katson että ei ole psykoterapiaprosessia edistävää, eikä myöskään eettisesti oikein sinua kohtaan jatkaa terapiasuhdetta, jos se aiheuttaa taloudellista ahdinkoa sinulle vaikuttaen siten osaltaan hyvinvointiasi heikentävästi. Uutta vastaanottoaikaa ei ole mahdollista varata/pitää, jos on aiemmista käynneistä jo erääntyneitä laskuja.

Huomioithan, että varaamalla varsinaisen vastaanottoajan hyväksyt edellä mainitut käytänteet.

Huomioithan myös, että psykoterapeuttikoulutukseen liittyvästä terapiasta ei ole mahdollista saada KELA-korvausta. Tulen tarjoamaan KELA-terapiaa valmistuttuani.

Huom! Nosteen kautta varattujen aikojen laskutus Nosteen laskutuskäytänteiden mukaisesti.

Muut käytänteet

Otan asiakkaita koulutukseeni liittyvään terapiaan, lyhytterapiaan sekä kertaterapiaan. 

Vapaita, sovittavia aikoja minulla on tarjolla joustavasti, myös muita aikoja kuin Minduussa esillä olevia. Minduun kautta aikaa varatessasi, huomaathan, että Minduussa tarjolla on eri pituisia vastaanottoaikoja koulutukseeni liittyvään terapiaan (45min, 60min, 90min) sekä lisäksi kertaterapia-aikoja. Lyhytterapia-ajanvaraus Vapaudenkadulle vain yhteydenoton kautta. Nosteen kautta lyhytterapiaan on mahdollista varata aika myös nettiajanvarauksen kautta.

Otan asiakkaita koulutukseeni liittyvään terapiaan vain rajoitetusti. Koulutukseen liittyvässä terapiassa on aina ensin tutustumiskäynti, jossa yhdessä mietimme, aloitammeko terapiasuhteen.

Lyhytterapiaan ja kertaterapiaan aikoja on enemmän. Huomioithan kertaterapia-aikaa varatessasi, että kertaterapiassa käyntejä on vain yksi ja tarvittaessa 1-2 seurantakäyntiä.

 

Ratkaisukeskeinen psykoterapiakoulutukseen liittyvä terapiavastaanotto


Vapaudenkadun vastaanoton hinnat
:
 

yksilötapaaminen 55e/45min
yksilötapaaminen 70e/60min
yksilötapaaminen 105e/90min 

Tutustumiskerta edellä mainituin hinnoin.
 

parit/perhetapaaminen 75min Kysy hintaa!

parit/perhetapaaminen 90min Kysy hintaa!


Kertaterapia


Tarjoan kertaterapiaa, jossa käyntejä on vain yksi sekä tarvittaessa 1-2 seurantakäyntiä.
 

Hinnat Vapaudenkadulla:

Kertaterapia 100e/75min
Kertaterapia 120e/90min
 

Huom! Otan asiakkaita jatkossa vastaan myös Terapiatalo Nosteen kautta. Nosteen kautta aikaa varatessa katso hinnoittelu ja tiedot laskutuksesta Nosteen-sivuilta.

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia


Tarjoan ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa IASTI-sertifioituna lyhytterapeuttina

Hinnat Vapaudenkadulla:

Yksilötapaaminen 75e/45min 
Yksilötapaaminen 90e/60min
Yksilötapaaminen 115e/90min 


Parit/perhetapaaminen 75min Kysy hintaa! 

Parit/perhetapaaminen 90min Kysy hintaa!
 

Huom! Otan asiakkaita jatkossa vastaan myös Terapiatalo Nosteen kautta. Nosteen kautta aikaa varatessa katso hinnoittelu ja tiedot laskutuksesta Nosteen-sivuilta.

Reteaming-valmennus TULOSSA 2022


Yksilötapaaminen 3 x 45min Tulossa!

Ryhmät Pyydä tarjous!

 

Näin helppoa on Minduun etävastaanoton käyttäminen:

  1. Varaa käyntiaika joko Minduun ajanvarauskalenterista tai suoraan minulta yhteydenotolla - mainitse tulevasi etäyhteydellä vastaanotolle.
  2. Saat vahvistuksen varaukselle ja tiedot etävastaanoton ajankohdasta suoraan sähköpostiisi.
  3. Vastaanottopäivänä saat tuntia ennen varaamaasi aikaa linkin sähköpostiisi, jota klikkaamalla pääset suoraan vastaanotolle joko tietokoneen selaimella tai kännykällä, mitään erillisiä ohjelmia ei tarvitse asentaa, annat vain ohjelmalle luvan kameran ja mikrofonin käyttöön, jos ne eivät automaattisesti mene päälle.
  4. Etävastaanotto toimii tavallisen vastaanoton tavoin eli kaikki keskustelut ovat täysin luottamuksellisia. Minduun videoyhteys on virallisesti hyväksytty etäterapiakäyttöön. Keskustelu/video ei tallennu minnekään ja se mitä käynnin aikana puhutaan jää täysin sinun ja minun väliseksi.
  5. Voit tulla vastaanotolle juuri sellaisena kuin olet mistä päin Suomea tahansa. Tervetuloa ❤️