Hinnat


Ratkaisukeskeinen koulutuspsykoterapia ja koulutuslyhytpsykoterapia


Otan vastaan Jyväskylässä Vapaudenkadulla ja Terapiatalo Nosteella sekä etäyhteyksin. Helsingissä vastaanottoa toistaiseksi vain koulutuspäivien yhteydessä.
 

Vapaat aikani Terapiatalo Nosteelle löydät:
https://terapiatalonoste.fi/ajanvaraus/?employee_from_link=371

Nosteen ajanvarauksessa voit valita 45min, 60min tai 90min koulutuspsykoterapia- tai koulutuslyhytpsykoterapiakäynnin tai 90min kertaterapiakäynnin. (Koulutuslyhytpsykoterapia löytyy lyhytterapia-nimikkeellä.)


Vapaat aikani Jyväskylän Vapaudenkadulle/etävastaanotolle löydät Minduun ajanvarauksesta: https://minduu.fi/fi/profiili/maarit_pietilainen

Minduun puolella on tarjolla eri mittaisia (45min, 60min, 90min) aikoja koulutuspsykoterapiaan ja 90min aikoja kertaterapiaan, mutta voit varata käynnin myös koulutuslyhytpsykoterapiaan Minduun ajanvarauksessa - mainitse tuolloin varauksen lisätiedoissa tulevasi koulutuslyhytpsykoterapiakäynnille. Huomaathan, että lopullinen käyntihinta määräytyy tuolloin koulutuslyhytpsykoterapian hinnaston mukaisesti.


Sovin asiakkaan kanssa seuraavan käyntiajan, jos sille tarvetta, yleensä käynnin yhteydessä tai henkilökohtaisesti viestein, jolloin on mahdollista esittää toiveita käynnin ajankohdasta - aikataulut joustavat siis ihan sinun elämäsi ehdoilla. Ajanvarauksessa on vain uusille asiakkaille tarjolla olevia aikoja.

 I also work in English. Please contact for more information.


Maksu- ja peruutuskäytännöt

Vapaudenkadun vastaanottokäynneistä saat laskun käynnistäsi jälkikäteen Holvin kautta suoraan sähköpostiisi. Mikäli olet estynyt tulemaan varatulle ajalle, peruthan tai siirräthän ajan viimeistään 24h ennen vastaanottoaikaa. Alle 24h ennen varattua aikaa tehdyistä peruutuksista veloitetaan täysi vastaanottomaksu, poikkeuksena sellaiset äkilliset sairastumiset, jotka estävät myös etävastaanotolle tulemisen - peruutus kuluitta tuolloin sairastodistusta vastaan. Huomioithan, että lievissä, ei lääkärissä käyntiä vaativissa äkillisissä sairastumisissa vastaanottoaika vaihdetaan etävastaanottoajaksi (puhelu tai video) tai vaihtoehtoisesti asiakas voi perua koko käynnin huomioiden, että käynnistä menee tuolloin täysi vastaanottomaksu mikäli peruutus tehdään alle 24h varatusta ajasta. Varatulle, peruuttamattomalle ajalle saapumatta jättämisestä menee aina täysi käyntimaksu. 

Jos sinulla on vaikeuksia maksaa lasku ajallaan, keskustelethan siitä kanssani, niin mietitään yhdessä ratkaisua. Jos laskun jättää kokonaan maksamatta tai maksaa toistuvasti laskunsa eräpäivän jälkeen, katson että ei ole psykoterapiaprosessia edistävää, eikä myöskään eettisesti oikein sinua kohtaan jatkaa terapiasuhdetta, jos se aiheuttaa taloudellista ahdinkoa sinulle vaikuttaen siten osaltaan hyvinvointiasi heikentävästi. Uutta vastaanottoaikaa ei ole mahdollista varata/pitää, jos on aiemmista käynneistä jo erääntyneitä laskuja. Maksamattomat laskut siirtyvät perintään.

Huomioithan, että varaamalla varsinaisen vastaanottoajan hyväksyt edellä mainitut käytänteet.

Huomioithan myös, että psykoterapeuttikoulutukseen liittyvästä koulutuspsykoterapiasta ei ole mahdollista saada KELA-korvausta. Tulen tarjoamaan KELA-terapiaa valmistuessani ratkaisukeskeiseksi psykoterapeutiksi 5/2024.

Nosteen kautta varattujen aikojen laskutus Nosteen laskutuskäytänteiden mukaisesti.

Muut käytänteet

Otan asiakkaita koulutuspsykoterapiaan vain rajoitetusti. Koulutuspsykoterapiassa on aina ensin tutustumiskäynti, jossa yhdessä mietimme, aloitammeko terapiasuhteen.


Ratkaisukeskeinen koulutuspsykoterapia ja -lyhytpsykoterapia


Vapaudenkadun koulutuspsykoterapian hinnat psykoterapeuttikoulutukseni ajan
 
Koulutuspsykoterapia: 
yksilötapaaminen 45min - 70€

yksilötapaaminen 60min - 85€
yksilötapaaminen 90min - 120€

pari/perhetapaaminen 90min - ota yhteyttä.

Tutustumiskerta edellä mainituin hinnoin.


Koulutuslyhytpsykoterapia:  
yksilötapaaminen 45min - 80€

yksilötapaaminen 60min - 95€

yksilötapaaminen 90min - 130€

pari/perhetapaaminen 90min - ota yhteyttä.


Käynti kerrallaan -tapaaminen (ajanvarauksessa ”kertaterapia”)

Käynti kerrallaan -tapaaminen 60min - 100€
Käynti kerrallaan -tapaaminen 90min - 135€


Hypnoterapia

Kohtaaminen hypnoterapeuttisella työotteella 60min - 95€


Huom! Otan asiakkaita vastaan myös Terapiatalo Nosteen kautta. Nosteen kautta aikaa varatessa katso hinnoittelu ja tiedot laskutuksesta Nosteen-sivuilta.


Reteaming -valmennus sekä koulutuspsykoterapeutin koulutus- ja luentopyynnöt - ota yhteyttä.Näin helppoa on Minduun etävastaanoton käyttäminen:


  1. Varaa käyntiaika joko Minduun ajanvarauskalenterista tai suoraan minulta yhteydenotolla - mainitse tulevasi etäyhteydellä vastaanotolle.
  2. Saat vahvistuksen varaukselle ja tiedot etävastaanoton ajankohdasta suoraan sähköpostiisi.
  3. Vastaanottopäivänä saat tuntia ennen varaamaasi aikaa linkin sähköpostiisi, jota klikkaamalla pääset suoraan vastaanotolle joko tietokoneen selaimella tai kännykällä, mitään erillisiä ohjelmia ei tarvitse asentaa, annat vain ohjelmalle luvan kameran ja mikrofonin käyttöön, jos ne eivät automaattisesti mene päälle.
  4. Etävastaanotto toimii tavallisen vastaanoton tavoin eli kaikki keskustelut ovat täysin luottamuksellisia. Minduun videoyhteys on virallisesti hyväksytty etäpsykoterapiakäyttöön. Keskustelu/video ei tallennu minnekään ja se mitä käynnin aikana puhutaan jää täysin sinun ja minun väliseksi.
  5. Voit tulla vastaanotolle juuri sellaisena kuin olet mistä päin tahansa. Tervetuloa.